mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: 18 oct. 2010

luni, 18 octombrie 2010

Baiat sau fata ?

Acum cateva zile,ca un adevarat explorator al netului ce sunt, am dat de un articol pe cat de interesant pe atat de amuzant.In articol se vorbea despre preconceptie, mai exact despre o metoda amuzanta de a alege sexul copilului.Se pare ca in fuctie de viteza cu care faci sex, poti sa alegi sexul copilului.Asadar avem stilul-iepure pentru a concepe baiat si stilul-melc pentru a concepe fata.
Teoria "specialistilor" ar fi urmatoarea: pentru a avea baiat, barbatul trebuie sa penetreze femeia foarte repede, sa nu provoace acesteea niciun orgasm(se pare ca in urma orgasmului au loc niste reactii chimice ce influenteaza mult sexul copilului), iar finalul exploziv sa aiba loc la jumatatea drumului; iar pentru cei care-si doresc fete e nevoie de mai multa munca(din partea barbatului bineinteles) - practic e nevoie de penetrari adanci, pline de pasiune, care sa provoace placere pura si orgasm multiplu femeii, iar la final ejacularea sa aiba loc la adancimea maxima si suportabila de catre partenera.
Asadar nu doar viteza si stilul de lucru influenteaza ci si adancimea la care implantezi "mormolocii".Explicatia stiintifica e ca boasele produc atat spermatozoizi masculini cat si feminini, iar cei masculini sunt cu mult mai rapizi decat cei feminini.Deci cu cat distanta pana la ovul e mai mare cu atat sunt sanse mai mari ca spermatozoizii muieratici sa mearga precum personalul.
Pentru ca sunt baiat, chestia asta m-a pus rau pe ganduri.Pentru prima oara in viata mea mi-am imaginat actul sexual dintre ai mei parinti.Am contemplat vreo 30 de secunde si asta a fost.Se pare ca la inceput am fost un gand, urmat de o deschidere de nasture la pantalon si un aaaahh din partea lu' taica meu.A si la televizor se difuzau ultimile secunde de emisie.
"Fructul pasiunii" pe naiba, mai degraba putem vorbi de un espresso scurt.Acum nu mai conteaza tehnica, daca s-a tinut cont de vreo tehnica sau cat a durat actul in sine in timpul conceperii mele ai mei si-au dorit baiat si au fost fericiti de produsul finit.De asemenea si eu imi doresc ca macar unul din cei 2 copii sa fie baiat.Asadar aceasta tehnica merita incercata, mai intai iepureste si cu ejaculare din pod, iar apoi pentru a echilibra sexele in familie, lov eminescian cu cutremure de adancime.
Bineinteles ca pe net, gasesti si alte tehnici.Unele stupide altele din batrani si la fel de stupide -gen sa ti-o tragi intr-o anumita faza a lunii sau daca un cuplu isi doreste o fetita, in timpul actului sexual femeia trebuie sa tina gura inchisa.Sa inteleg ca daca o tine deschisa iese baiat?Dar daca o apuca cascatul din cand in cand? Sa se astepte la un copil marca Cernobal?
Ar mai fi o faza misto daca ar exista conflict in alegerea sexului intre parteneri.Femeia isi doreste baiat iar barbatul isi doreste fetita.In final barbatul va castiga inchizandu-i gura femeii, cu penisul.
Voi sunteti liberi sa incercati orice metoda si sa aveti parte in final de un copil sanatos, pentru ca asta e cel mai important lucru si nu ce sex va avea.
In final va las sa contemplati la urmatoare dilema : "Daca teoria prezentata in acest articol, se aplica si in cazul iepurilor, ar trebui sa se nasca doar masculi?"
Astept raspunsurile voastre in sectiunea comentarii.Blog Reactions