mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: 14 feb. 2011

luni, 14 februarie 2011

Sfantu' Vaselin

Astazi e o zi "speciala" pentru tineretul si batranetul indragostit.Unele spun ca e o zi in care noi barbatii trebuie sa fim dedicati jumatatii feminine 1000 %.Ar fi frumos sa renuntam la berea cu baietii, la meciul de fotbal al echipei iubite, chiar si la site-urile porno.Mda ar fi frumos...
De ce sa avem nevoie de o astfel de zi?
Poate exact in ziua aia nu am timp de dragoste si imi raman celelalte 364 de zile, candidate pentru ziua indragostitilor.Nu vreau sa-mi bage cineva, un oarecare tertz, dragostea pe gat, ca asa vrea pula lui Valentin.
Valentin asta nu stie ca pula lu' Ion mereu are castig de cauza?!Ca vorba aia unde dragoste nu e, inseamna ca ori doarme cucu ori e urata femeia.
Parerea mea e ca daca exista sentimente, ele ar trebui subliniate sau ma rog incercuite cu rosu, in fiecare zi.Dragostea mii de zile cere si niciodata nu-i ajung.Un lucru pe care poate il cunosc si americanii, dar fiind foarte ocupati ofera dragostei un singur loc vacant , ziua de 14 februarie.
Un obicei deosebit de dificil pe care trebuie sa-l practicam de Sfantul Valentin, este alegerea cadoului.E nevoie de timp, rabdare si concentrare maxima.E ca si cand ai juca sah in finala campionatului mondial.
Peste tot, cu cel putin o saptamana inainte vezi imprastiate pe standuri, rafturi, sute de inimioare si obiecte ce simbolizeaza dragostea.Toate pernutele in forma de inimioara au inscriptionat mesajut "Te iubesc".Okai sunt cadouri pe care poti sa i le oferi cuiva cu care esti de minim 6 luni, traite intens.Cum sa-i oferi unei tinere domnisoare cu care te-ai combinat sa zicem in luna ianuarie, un cadou cu un astfel de mesaj?E ca si cum ai spune "imi plac sarmalele in vita de vie" iar tu nici macar pe alea in foi de varza nu le inghiti.
Cred ca ar trebui ca cineva sa se ocupe si de cuplurile proaspete.Sa puna in vanzare pernute sau ma rog oricare alte obiecte,avand inscriptionate mesajul"Inca nu te iubesc" sau "O sa te iubesc mai tarziu".
Dar pana atunci ne vom limita la o floare , o cutie de bomboane sau alte cadouri neprogramate.Ca de exemplu daca esti intr-o relatie cu o tanara iar la primul futai auzi din gura ei suava urmatoarele cuvinte " mai adanc!!!"atunci vei  simti cum cade cerul peste tine.In acel moment  tu care te afli deasupra ei realizezi ca  esti si cu coaiele inautru si cu cateva caramizi pe cur si tot degeaba.In acest caz cadoul ar fi o operatie de marire de penis sau ii bagi ei in fofo doua dopuri de sampanie si ai rezolvat problema.Iar o sugestie de cadou de la ea pentru el, ar fi o naveta de bere rece, un desfacator si un talent iesit din comun in desfacerea sticlelor.
Va doresc tuturor o zi ca oricare alta si sa fiti sanatosi ca sa nu muriti unii dupa altii, iar la final va las sa va delectati cu niste talent din partea lui Jamie Foxx.