mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: 09.11.2011

miercuri, 9 noiembrie 2011

Domnul Penis

In ultima vreme ma confrunt cu o grava lipsa de inspiratie.Insa cum stateam eu asa neinspirat pe scaun in fata monitorului, la un moment dat am coborat privirea jos deoarece mi se ridicase o idee.Sa fi fost de vina posteriorul sexi si dezvelit din patul meu sau cele cateva filmulete cu "karate la pula si pizda goale" cine stie.Ideea e ca penisul a luat initiativa, s-a ridicat, s-a apropiat de ureche si a soptit urmatoarele:"Stapane scrie despre mine!"
Si iata-ma acum ca scriu despre penis.Mai precis, voi scrie despre cateva lucruri pe care nu le stiati despre acest organ masculin.Sincer nici eu nu stiam prea multe, in afara de faptul ca acesta foloseste la urinat, la laba si la futai, iar cat am fost virgin am avut habar doar ca e bun pentru primele doua.Dar iata cateva informatii, pe cat de inutile pe atat de comice zic eu :
-Fumatul in afara faptului ca te face impotent, iti mai "taie" si un cm din penis;
Asadar daca vrei sa ai penisul mai mare decat cel al prietenilor tai fumatori, lasa-te de fumat si du-te sa te lauzi in fata lor.Totusi daca nu poti sa lasi acest viciu, te sfatuiesc sa-ti razi flocii mari de la coaie si din jurul penisului. Astfel acesta pe langa faptul ca va arata mai frumos din punct de vedere estetic, va parea si mai mare.
-Pielea de la un singur preput poate produce 23000 m patrati de piele;
Astfel aceasta poate fi folosita in cazurile medicale care implica arsurile.Totusi nu ar fi de mirare, sa auzim in viitorul apropiat ca s-au acoperit stadioane, s-au facut prelate, corturi militare din acest "material".Pana la urma nu conteaza materialul ci conteaza sa fie impermeabil.
-Orgasmul unui barbat dureaza in medie 6 secunde;
Comparandu-l cu cel al femeilor care dureaza aproximativ 23 secunde, se vede de la o posta cine are castig de cauza.Deci ca sa le prindem din urma, dupa fiecare futai soldat cu orgasm din ambele parti, noi , partea masculina, ar trebui sa mai dam cel putin trei labi.Pentru omologare labile trebuiesc desfasurate pe perioada de repaos dintre orgasmele femeii.
-Cea mai veche specie cu penis este o creatura marina cu carapace. Se numeste "Colymbosathon ecplecticos"; 
Asa se spune in greceste la “inotator minunat cu penis mare”.Din aceasta cauza nu voi merge niciodata in Grecia.Cine ar vrea sa fie strigat asa? Eu unul prefer sa mi se spuna Ion.
-Un om din 400 este indeajuns de flexibil pentru a-si introduce penisul in propria-i gura;
Se estimeaza totusi ca toti au incercat macar o data acest lucru.Curiozitatea asta, la ce te impinge! 
Intr-un fel e bine ca nu ne-am nascut fara 2 coaste.Nu am mai fi vazut albastrul cerului si am fi stat doar cu pula-n gura toata ziua, toata noaptea.
-Se spune ca nu ai nevoie de creier pentru ejaculare, deoarece comanda vine de la maduva spinarii;
Pai normal, creierul vrea sa dea la buci non-stop, nu se gandeste el la ejaculare.Dar cum maduva e mai aproape de pula , se pare ca ea detine controlul si ia deciziile finale.
-Penisul nu are os iar cea mai comuna rupere de penis este provocata de o masturbare viguroasa.
Asadar in cazul unei ruperi de penis, nu va asteptati sa trosneasca ceva pe acolo.Iar de cazuri de rupturi din cauza masturbarii viguroase nu am auzit.Mai degraba te poti confrunta cu usturime din cauza frecarii dintre pielea penisului si palma.Dar fie vorba intre baieti, orice risc merita asumat.
Pana data viitoare va las cu vorbele de duh ale lui Robin Williams care zice asa :
"God gave us a penis and a brain, but not enough blood to use both at once."