mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: marImea conteaza ?!

miercuri, 8 februarie 2012

marImea conteaza ?!


Incep acest articol, zic eu mai putin taboo decat sexul in general, prin a intreba genul masculin despre metodele de masurare a penisului folosite de ei.Cu siguranta au auzit si urechile voastre zvonurile cum ca marimea palmei, masurata din varful degetului cu muia pana la baza palmei, este aceeasi cu cea a penisului.Cu alte cuvinte se presupune ca orice barbat care are palmele cat rachetele de tenis, e un potential porn star.Nu ramane decat sa ne imaginam cand doi barbati dau noroc, unul avand maini gingase altul din alea pntcdiste, cum penisurile celor doi se dau cap in cap, castig de cauza avand cel din urma.
La cati dintre voi, temele la geometrie s-au transformat brusc in studiu de caz asupra penisului?Trebuie sa recunoastem ca masurarea penisului a fost o etapa destul de importanta si elaboroasa pe asa zisul drum in viata.
Si totusi de ce barbatii isi masoara jucaria?
Zicem ca barbatii prin natura lor si structura lor cromozomala sunt cocosi.Si asa cum pasarile se "bat" in care are cea mai tare coama, sau cel mai colorat penaj, asa si barbatii se lauda cu cine are cel mai mare madular.Asadar pe vremea mea , se luau masuri si se iesea in fata, un fel de batalie din care victorios iesea cel cu 1 cm peste adversar.Acum generatia asta pro,stii de ea caci iti sufla in ceafa, se bat in telefoane, masini si fel si fel de alte gadget-uri.
Si totusi marimea conteaza?
Daca ne raportam la o relatie stabila, ce presupune stabilitate, potrivire de caractere, iubire si mult bla bla bla, marimea nu conteaza, ea se adapteaza.Dar daca vorbim de relatii de scurta durata, gen din floare in floare, unde schimbul de polen sta la baza functionarii in parametri normali ai asa zisei scurte relatii, atunci cu siguranta marimea conteaza.Barbatul respectiv intalneste diverse fete, in ochii carora penisul lui,cel care are x cm de ani de zile, cunoaste suisuri si coborasuri , fiind cand mare, cand mic, cand normal.
Iar chestia asta se intampla din cauza adancimii pesterii muierii.Asadar ca sa fie treaba treaba, penisul trebuie sa fie direct proportional cu "buzata" si nu invers proportional pentru ca atunci ne intoarcem la vechea intrebare, cea din titlul articolului.
(nota explicativa:chestiile direct proportionale se modifica la fel de mult si in acelasi sens, pe cand cele invers proportionale se modifica la fel de mult, dar in sensuri diferite.)
Eu zic ca se ajunge aici pentru ca o femeie iti poate masura din priviri penisul, pe cand tu doar iti poti imagina care este adancimea.Ea poate sa demonstreze ca ai pula mica, tu nu poti demonstra ca ea e cat galeata, ca ai putea oricand sa pui inauntru 2 mese de biliard si un pinball. Din experienta mea consider ca penisul barbatului ar trebui sa fie telescopic si fiecare partenera cu care intretine relatii sexuale sa si-l ajusteze dupa necesitatile, adancimea si largimea fiecareia dintre ele.Astfel nu se va mai ajunge la discutii de genul "e prea mare" sau expresii de genul "mai adanc!".

3 comentarii:

fart spunea...

Eu sunt de parere ca marimea nu conteaza nici macar atunci cand sari din floare in floare. Atunci cand dai la buci unei femei pentru intaia oara, nu iti va spune niciodata "auzi coaie, eu nu ma fut cu tine ca ia uite ce pula mica ai". In schimb, oricand te poti trezi cu "mai adancul" pe buzele ei. Insa daca ai pula mare, atunci oricand poate sa iti zica "auzi, sa nu o bagi pe toata"... mai mult decat atat, oricand te poti trezi cu o palma peste muie daca iesi din cuvantul ei, tocmai amintit.

Ion spunea...

pai si nu era mai bine sa ai pula telescop ?
stii ce iti ziceam, ca atunci cand ceva mai mare si nu gasesti una primitoare, asa de tare iti doresti sa ti folosesti pula la capacitate maxima,dar cand gasesti acea persoana deschisa marimii tale grandioase, iti doresti parca sa o ai si mai mare:))

fart spunea...

Corect. Ideea este ca oricum ar fi, ne dorim pula mai mare. Mereu m-am gandit ca daca as mai avea inca 2 cm de pula as fi perfect. Dar daca as avea parte de acei 2 cm in plus as mai vrea inca 2, si tot asa. Cine stie, probabil ca in trecut aveam pula mai mica fix cu 2 cm... dar mi-am dorit foarte tare sa o am mai mare cu 2 cm, lucru care s-a si intamplat. Acum ce vreau, inca 2 cm? Pai e frumos? Eu zic sa nemultumim cu cat ne-a dat Dumnezeu, si sa ne folosim de ceea ce avem la capacitate maxima.