mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: 24 ian. 2012

marți, 24 ianuarie 2012

Voodoo ratat

Membrii gruparii DCVITPICP , in traducere libera insemnand "dau cu voodoo in tine pana iti cad plombele", au decis desfasurarea unui atac in masa asupra populatiei.Metoda folosita va fi cea clasica, adica se vor folosi papusi  si multe ace.
Nu se stie inca despre ce numar de oameni vorbim sau daca este vorba despre o anumita categorie.
Insa imediat ce acestia au confirmat folosirea a catorva mii de papusi Barbie pentru a duce la bun sfarsit planul diabolic, comunitatea pitipoancelor din intreaga lume si din Romania a inceput sa tremure serios.
Daca sunt adevarate aceste zvonuri, de ce se doreste "exterminarea" acestor vietati, ce rau au adus ele pe aceasta lume?
Se pare insa ca membrii gruparii ce practica voodoo au motive intemeiate si detin informatii cum ca aceasta comunitate a pitipoancelor, este practicanta de un altfel de magie, care este mult mai periculoasa si mai elaboroasa decat magia neagra sau magia alba.Astfel ca acestea au abilitatea de a se deghiza in fel si fel de personaje printre care curve, dame de lux, maseuse, cliente false, consumatoare de cate-o cola si zece maciuci pe seara.De asemenea acestea folosind un numar de iluzionism, fac sa dispara banii din cardurile barbatilor carora oricum le spala mintile, cu buzele lor tuguiate, cu rozul prezent in vestimentatia , make-upul si accesoriile lor si cu expresiile de genul "bebi doar pe tine te iubesc", "tu esti primul cu care m-am futut implicit cu care am facut sex oral".
Asadar pentru ducerea planului la bun sfarsit, s-au achizitionat cateva mii de papusi Barbie, catevii mii de ace de cusut si niste butoaie cu bere pentru a sarbatori victoria.De retinut ca toate papusile Barbie au venit cu accesoriile lor originale si cu hainutele roz.
Atacul voodoo a fost declansat, insa ceva nu a functionat la parametri normali, pentru ca nicio pitipoanca nu a avut de suferit.Se pare ca acestea in ultimul moment au apelat la artileria grea si anume sa redevina cele ce au fost la 12 ani :fiinte pure si inocente, imbracate adecvat,dornice de a avea un tel in viata.Mai mult de atat unele dintre ele s-au automaltratat, rupandusi cate un picior, cate o mana, au folosit si strapoane tinandusi ocupate toate incaperile.
Prin acest contraatac, pitipoancele au reusit imposibilul , sa inverseze efectul magiei voodoo, astfel provocand stricaciuni papusilor Barbie.
Depasiti de situatie practicantii de voodoo s-au vazut invinsi si cu buzele umflate.
Acum le-a mai ramas doar optimismul ca intr-o buna zi vor reusi ceea ce pare a fi imposibil acum si bonurile de casa, dovada cu care pot sa returneze papusile Barbie in maxim 10 zile pentru a-si lua banii inapoi.