mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: 7 iun. 2011

marți, 7 iunie 2011

De ce sa iubim femeile? (hard core version)

Au trecut mai bine de 5 luni, de la nasterea articolului "De ce iubim femeile?  varianta soft.Adica o versiune de o puritate extraordinara, docila, plina de sincere laude pentru genul feminin.Atentie insa, varianta soft a fost dedicata femeilor cu coloana, femeilor care intr-o viata anterioara au fost barbati sau ma rog "barbate".
Dar asa cum intr-un pom fructifer nu toate fructele sunt frumoase si bune de mancat, asa si pe acest pamant exista femei bune si poame rele.
Multi spun ca femeia este un inger.Cel putin asa se crede si ea.Mare gasca!!!
Totusi ca sa le fac pe plac unora, care vor sa fie ingerasi, se ia un always schimbat la doua zile , se aplica pe acesta niste picatura, apoi i se lipeste domnisoarei pe spate, asa cat mai central.Acum arata ca un inger...un inger impuscat in spate.
In fine sa nu mai vorbim despre lucruri sfinte.Unele femei nu au si nici nu vor avea vreodata treaba cu acest adjectiv.Femeia sfanta e un lucru la fel de rar precum o aliniere de planete sau un orgasm simultan.
Si stiti care e culmea prostiei? Ca noi barbatii, ca niste pacalici ce suntem, ne indragostim de astfel de femei.Avem ochi doar pentru ele iar femeile cu adevarat bune trec neobservate pe langa noi.Sunt precum cometele, trec super repede, de asemeanea la oarba observare a lor putem sa ne punem cate o dorinta,gen: data viitoare sa belim ochii mai bine.
Imi place sa am incredere oarba in femei.Stiu ca daca imi voi pierde vreodata cardul in geanta lor mega incapatoare, mi-l vor returna intotdeauna...sexy adica gol.La ele nu e valabila mentiunea "daca intampinati probleme cu cardul contactati banca" ci mai degraba contactati fraierul.
Imi plac femeile care spun "stii iubitule esti primul baiat caruia ii sug pula".Acum cum o dai, primul de la coada sau ma rog ultimul tot primul se pune intr-un lung sir.Cum poate o femeie sa faca o astfel afirmatie cand ea o suge intr-un stil pro.Nu cred ca e vorba la supt pula de norocul incepatoarei sau ce a facut , a simulat pe smocuri de banane?!
De ce fac ele asta?Cred ca ne impresioaneaza maxim daca avem onoarea de a fi primii?
Bine mai sunt unii pacalici care pun botul imediat.Dar parerea mea e ca acestia nu prea au avut parte de sex oral ca sa-si dea seama, sa dea note s.a.m.d. Pula nu stie ea prea multa carte dar in niciun caz nu poate fi pacalita.Isi da seama imediat cine o suge bine si cine nu.
De asemenea imi sunt adorabile, niste pufosenii, femeile care se dau nestiutoare si mint in privinta partenerilor.Si aici ma refer strict la acelea, care daca isi scutura pizda cad pulile din ea ca fasolele din sac.
De ce sa iubim ma rog femeile ? 
Sa le iubim pentru ca sunt ambitioase si pline de ele. Ca atunci cand le scoti in lume,ele se fac pierdute.Iubim femeile pentru polivalenta lor, astazi te iubesc si te ridica in al noulea cer, maine dau cu tine de pamant de ajungi sa stai cu ramele.
Iubim femeia pentru ca este un animal frumos fara blana dar a carui piele este la mare cautare sau asa cum afirma detinatorul blogului www.gen-masculin.blogspot.com : "Iubim femeile fiindca sunt detinatoare de pizda. Daca erau apizdate, atunci, probabil, ca eram ca spartanii, adica gay. Pai de ce am iubi o femeie, daca nu ar avea pizda, cand putem sa iubim un seaman de al nostru, cu care putem vedea un meci in liniste, cu care putem bea o bere in liniste, si care nu comenteaza absolut nimic atunci cand facem laba?"
Asa ca, in concluzie citandu-l pe autorul de mai sus, sunt de parere ca sufletul femeii ar trebui sa isi schimbe denumirea, si sa se numeasca pizda. Exact ca in schema de mai jos:

Femeie = Suflet --> Pizda