mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: 16 mai 2011

luni, 16 mai 2011

Combinatii de "n" luate cate "k"

Tin sa cred ca majoritatea au auzit despre aceste combinatii.Cei care au consumat excesiv matematica in loc de nutella, cu siguranta stiu si cu ce se mananca.Nu va ganditi ca am nu stiu ce fetisuri cu aceasta materie si ca-mi face o orgasmica placere sa va plimb prin aceasta lume "minunata" a cifrelor si a formulelor.Chiar     nu-mi face placere, pentru ca stiu ca sunt multi alergici la matematica asa cum sunt multi alergici la limba romana.
Care este ideea acestui articol?
In primul rand personajul principal este nimeni altul decat preaiubita noastra coasta si anume femeia.Iar in acest articol va voi relata diverse combinatii sau combinari ale mai multor tipuri de femei si care este efectul rezultatelor obtinute asupra barbatilor.
Un adevar suprem este faptul ca noua, detinatorilor de capete in plus ne plac femeile.Bine, sunt de parere ca femeile sunt pe placul tututor.Si a celor care imbratiseaza bisexualitatea, homosexualitatea si aici bagam de seama femeile carora le plac femeile.Si daca stau bine si ma gandesc voi include si barbatii gay care au crescut cu o mama de genul feminin , si nu sunt baieti de baieti.
Ramanand pe culmile heterosexualitatii, avem barbati care apreciaza femeile frumoase, avem pe altii carora le plac uratele, sunt si barbati carora le plac femeile inteligente sau alea cu un singur neuron , ce mai seamana si cu sigla Apple.Da.. si mai avem loc si pentru decazuti,adica pentru cei care iubesc pitipoancele.
Ok, pana aici totul e normal si oarecum firesc, mai ales daca fiecare isi alege jumatatea dupa chipul si asemanarea sa.Eu chiar incurajez acest lucru.Cum sa te faca mata urat ca noaptea si sa ai pretentii la pizde frumoase?!Acesta trebuie sa se duca la o urata.Iar aceasta din urma este obligata moral si ar trebui si juridic sa-l accepte si sa nu sa se mai viseze in bratele unui print frumos calare pe propria-i pula.
Dar ce te faci atunci cand femeia de care ar trebui sa te simti atras, reprezinta o combinatie de mai multe trasaturi definitorii,gen:femeie frumoasa(gen buna rau) si proasta, urata si desteapta, urata si proasta(atunci cu siguranta iti doresti sa fi fost gay), frumoasa(gen tot buna rau) si desteapta(ce vis frumos) sau combinatia mortala - pitipoanca.
Ce faci cu cea frumoasa si proasta?
Pai futi la ea ca la balamuc, ori tu cu dopuri in urechi , ori ii pui ei niste scotch pe gura, ca sa nu auzi ce-i debiteaza mintea.Iar cand iesiti cu grupul de prieteni, vorbele ce ies din gura ei, i le pui in paranteze si precizezi cu litere de aur "A NU SE LUA IN CONSIDERARE".Sau ii dai o caramida si ii zici ca e nuga si ca de asta e asa tare.
Ce faci cu cea urata si desteapta?
Trebuie tot timpul sa avem la noi, pungi de hartie si sa stam in preajma lor mai mult pe intuneric. Futaiul deja devine teorie, profund discutata tot pe intuneric, continuand apoi cu discutii despre marii nostri cronicari, teorii si teoreme.La urma urmei lucruri benefice pentru creierul tau, dar daunatoare cucului.
Ce faci cu cea urata si proasta?
A nu se renunta la pungile de hartie, asta sa ne fie clar.Pe astea poti sa le pacalesti zicandu-le ca esti vampir si automat nu suporti lumina.Cu siguranta te vor crede.Si daca nu vrei sa te complici prea tare cu aceste specimene, atunci vei alege o solutie biblica si anume aruncatul la lei.Dar pana si leii vor trebui legati la ochi.
Ce faci cu cea frumoasa si desteapta?
Cu asa combinatie poti sa spui ca te numeri printre putinii norocosi.Cu asa ceva la casa omului,sa tot futi la ea ca masina de cusut in timp ce reciti din Schopenchauer sau ma rog din cea vrea creierul ei.Ii dai si limbi si te lasi si babardit cu un strapon daca asta e placerea ei.La nevoie devii pacalici, pacaliciul ei, dar cand te vor vedea cei din rasa ta cu asa bunaciune, clar ca ei nu te vor considera astfel.Vei da dovada de smecherie la pachet.
Ce faci cu pitipoanca?
Pe asta din urma o lasi in lumea ei, adica in fata unei oglinzi din nu stiu ce toaleta, unde isi face singura shooting cu propriul telefon roz.Pentru ea e recomandata tot o solutie biblica si anume rastignirea pe cruce.Oricum si pe cruce ea va sta, usor din profil , cu buzele tuguiate si din nou cu telefonul in mana incercand sa-si faca poza perfecta.Asadar daca vrei sa o chinui, telefonul trebuie batut cu un cui separat.
Astea fiind spuse, cam asta e cu combinatiile de n luate cate k si in cateva randuri mi-am dovedit talentul ditactic de a preda matematica pentru toate mintile.