mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: De ce sa iubim femeile? (hard core version)

marți, 7 iunie 2011

De ce sa iubim femeile? (hard core version)

Au trecut mai bine de 5 luni, de la nasterea articolului "De ce iubim femeile?  varianta soft.Adica o versiune de o puritate extraordinara, docila, plina de sincere laude pentru genul feminin.Atentie insa, varianta soft a fost dedicata femeilor cu coloana, femeilor care intr-o viata anterioara au fost barbati sau ma rog "barbate".
Dar asa cum intr-un pom fructifer nu toate fructele sunt frumoase si bune de mancat, asa si pe acest pamant exista femei bune si poame rele.
Multi spun ca femeia este un inger.Cel putin asa se crede si ea.Mare gasca!!!
Totusi ca sa le fac pe plac unora, care vor sa fie ingerasi, se ia un always schimbat la doua zile , se aplica pe acesta niste picatura, apoi i se lipeste domnisoarei pe spate, asa cat mai central.Acum arata ca un inger...un inger impuscat in spate.
In fine sa nu mai vorbim despre lucruri sfinte.Unele femei nu au si nici nu vor avea vreodata treaba cu acest adjectiv.Femeia sfanta e un lucru la fel de rar precum o aliniere de planete sau un orgasm simultan.
Si stiti care e culmea prostiei? Ca noi barbatii, ca niste pacalici ce suntem, ne indragostim de astfel de femei.Avem ochi doar pentru ele iar femeile cu adevarat bune trec neobservate pe langa noi.Sunt precum cometele, trec super repede, de asemeanea la oarba observare a lor putem sa ne punem cate o dorinta,gen: data viitoare sa belim ochii mai bine.
Imi place sa am incredere oarba in femei.Stiu ca daca imi voi pierde vreodata cardul in geanta lor mega incapatoare, mi-l vor returna intotdeauna...sexy adica gol.La ele nu e valabila mentiunea "daca intampinati probleme cu cardul contactati banca" ci mai degraba contactati fraierul.
Imi plac femeile care spun "stii iubitule esti primul baiat caruia ii sug pula".Acum cum o dai, primul de la coada sau ma rog ultimul tot primul se pune intr-un lung sir.Cum poate o femeie sa faca o astfel afirmatie cand ea o suge intr-un stil pro.Nu cred ca e vorba la supt pula de norocul incepatoarei sau ce a facut , a simulat pe smocuri de banane?!
De ce fac ele asta?Cred ca ne impresioaneaza maxim daca avem onoarea de a fi primii?
Bine mai sunt unii pacalici care pun botul imediat.Dar parerea mea e ca acestia nu prea au avut parte de sex oral ca sa-si dea seama, sa dea note s.a.m.d. Pula nu stie ea prea multa carte dar in niciun caz nu poate fi pacalita.Isi da seama imediat cine o suge bine si cine nu.
De asemenea imi sunt adorabile, niste pufosenii, femeile care se dau nestiutoare si mint in privinta partenerilor.Si aici ma refer strict la acelea, care daca isi scutura pizda cad pulile din ea ca fasolele din sac.
De ce sa iubim ma rog femeile ? 
Sa le iubim pentru ca sunt ambitioase si pline de ele. Ca atunci cand le scoti in lume,ele se fac pierdute.Iubim femeile pentru polivalenta lor, astazi te iubesc si te ridica in al noulea cer, maine dau cu tine de pamant de ajungi sa stai cu ramele.
Iubim femeia pentru ca este un animal frumos fara blana dar a carui piele este la mare cautare sau asa cum afirma detinatorul blogului www.gen-masculin.blogspot.com : "Iubim femeile fiindca sunt detinatoare de pizda. Daca erau apizdate, atunci, probabil, ca eram ca spartanii, adica gay. Pai de ce am iubi o femeie, daca nu ar avea pizda, cand putem sa iubim un seaman de al nostru, cu care putem vedea un meci in liniste, cu care putem bea o bere in liniste, si care nu comenteaza absolut nimic atunci cand facem laba?"
Asa ca, in concluzie citandu-l pe autorul de mai sus, sunt de parere ca sufletul femeii ar trebui sa isi schimbe denumirea, si sa se numeasca pizda. Exact ca in schema de mai jos:

Femeie = Suflet --> Pizda

13 comentarii:

lebreanu spunea...

Avand in vedere ca m-a preocupat aspectul atat de mestesugit tratat aici, am simtit nevoia sa scuip aici ce am de zis, conform indemnului...
Intentia lui Dumnezeu a fost nobila cand a creat-o pe Eva. Avand un singur model, pe Adam, ii iesise tot un barbat. Doar creativitatea lui exacerbata, nesaturata dupa dit'ai creatia, l-a facut sa denatureze ce iesise initial si promitea sa devina un prieten si partener de baut si laba... absolut perfect! Deci stim cine-i de vina...
In plus, mi se pare aiurea ca noi, la o ejaculare putem sa polenizam cateva sute de milioane de femei si ne vine la indemana (sic!) chestia asta de cateva ori pe zi... Si ele?! ELE?! o saptamana de PMS, sange din ele ca la nebuni... istericale, plansete... si de ce?! Ca sa faca un ou! UNUL!
Deci... hai sa le iubim, ca merita!!

John Pilaw spunea...

pur adevar nu te contrazic:)iar din acest moment o noua vorba ia nastere:"asculta de lebreanu ca de taktu" .respect

lebreanu spunea...

Oooooo, ma coplesesti cu complimente total nemeritate!
Ideile de mai sus, dezvoltate, le vezi la mine, printre textele cele mai vechi :) Si nu, nu sunt misogin. Chiar iubesc femeile. Sau cel putin pizda lor...

Dr. Fanto Fart spunea...

Ma, ideea este ca femeia, fie ca e virgina, fie ca e ultima taratura, pula tot intra in ea. Important este sa fim protejati corespunzator, astfel incat sa nu avem surprize neplacute. Sunt destule cazuri cand pe fruntea unei femei nu scrie sub nici o forma taratura, desi chiar e. Ca sa evitam astfel de situatii, recomand folosirea prezervativului, dar niciodata sa nu ne dam din calea suprema a pizdei.

John Pilaw spunea...

concluzia suprema :femeia a fost facuta in jurul unei gauri.iar dimensiunea acestei gauri la inceput a avut un diametru infim, mai tarziu in functie de forta de frecare si utilizarea unor puli ce au variat ca marime , a variat si diametrul.asadar nu e nimic anormal sa ti placa o gaura, si la covrigi cel mai bun e gaura.si ca sa inteleaga femeile odata pt totdeauna ,dak ar fi bagate intr un sac si lasata aerisire doar in zona de resimtire , nu ar fi nici un derang pt genul masculin.vb aia pula nu are ochi, nu stie carte si nici nu poate sa miroase, pt ca are o nara si aia infundata.

miki spunea...

chiar de ce iubim femeia? am pus intrebarea asta uneu femei si am aflat raspunsul
cica atunci cand barbatul sesatura de laba cauta refugiul la femei cine nu gaseste s continua sau se roaga la d-zeu ca stramosul lui Adam sa-i dea o femeie si daca gandim putin la rece cam asta e adevarul

miki spunea...

si totusi daca le iubim asa de mult de ce nu le respectam?
cu cat o iubesti mai mult cu atat iti bagi pula mai adanc in ea/!/? ar insemna ca daca ii spun unuia ca ii iau familia in pula ar insemna ca il iubesc cu tot cu neam?

John Pilaw spunea...

:))) nush de unde le mai scoti , sa mor eu , esti o carte deschisa!! cred ca in curand devii idolul meu si a lu fanto.ia zi la munca citesti carti de filosofie ?

miki spunea...

nu stiu dar e o dilema cu toate ca citeam chestia cu suptul ma gandesc ca femeia care suge pula ori vizeaza o chestie materiala ori a primit limbi si asta ii place tare mult oricum pt sex oral un barbat plateste cumva dar de multe ori nu recunoaste cum totusi are dreptate fanto sa nu ne dam din calea ei niciodata mai ales cand stropeste stie el ceva nu?

John Pilaw spunea...

pai de ce sa nu ne dam din calea ei cand stropeste are careva fetisuri cu stropitori pe fatza ? :)))

miki spunea...

asa e John la covrigi cea mai buna e gaura dar tocmai pe aia o arunci si rumegi numai marginea ca doar nu platesti gaura? pai gandeam si eu si ce sa cautam cu fatza ?

John Pilaw spunea...

alte cai de acces :)))

Cristi spunea...

Iubim femeile pentru ca e unicul inamic disponibil in ziua de azi.