mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: Sopraboase si baricoi(cu dedicatie speciala)

sâmbătă, 25 iunie 2011

Sopraboase si baricoi(cu dedicatie speciala)

Foaie verde de trifoaie, m-am gandit sa va vorbesc de coaie.Vocea inimii sa o lasam deoparte si sa ne ocupam de vocea coaielor atarnate.
Deci ce a vrut autorul sa zica prin aceste versuri de spart gheata?
Raspuns ca la carte:autorul a vrut sa zica prin aceste versuri de spart gheata ca marimea coaielor detinute de un mascul influenteaza intr-un mod bizar timbrul vocal al acestuia.Deci ca sa inteleaga toata lumea, vocea este intr-o legatura stransa cu coaiele.
In continuare voi impartasi pe scurt notatiile mele despre acest subiect, care cu sanse poate fi nominalizat la premiul Pullitzer sau ca sa fie in ton , premiul Ootzer.
Cercetatorii spun ca vocea se schimba la pubertate.Atunci practic intreg organismul isi lasa haina de copil, pentru a o imbraca pe cea de "barbat".Corzile vocale se ingroasa, organismul uman cunoaste schimbari atat la interior cat si la exterior, moment in care organele interne si externe, printre care si coaiele, cresc.
Si eu va spun urmatorul lucru:cu cat coaiele sunt mai mari , vocea devine mai groasa.Ia ganditi si cugetati, oare femeile de ce au vocea subtire ? Pentru ca ele nu detin coaie.Desi tot cercetatorii sustin cum ca ele ar avea niste coaie interne, dar sunt foarte mici.Deci ajungem la aceeasi concluzie, ca din acest motiv au vocea subtire.
Pierzand la capitolul marimea coaielor, pana la modul de a fi un castrat, poti castiga in schimb o voce angelica ce te poate trimite pe culmile inalte ale celebritatii.Asadar putem spune ca pentru a reusi in viata cam stam la mana propriilor coaie.Un caz nefericit e atunci cand stam la mana coaielor straine si mai mari decat ale tale.
Sa luam spre exemplu cateva voci puternice.Multi dintre voi ati auzit vocea celui supranumit "the preview guy".Este vorba despre cel care face o miniprezentare la trailere, avand o voce impresionanta.Va imaginati cata mai gramada de coaie detine omul ala?!Deci ala are coaiele atat de mari , ca spermatozoizii lui detin fiecare la randul lor cate un set de coaie.Sau ce sa mai zicem de  Mos Craciun cu a lui voce groasa, precum cea a unui magar ragusit care mai si fumeaza.Pai va da-ti seama ca pentru rolul de Mos Craciun s-au facut selectii.Cum ar fi fost ca celebrul "HO HO HO" sa iasa pe o voce timida , de mascul mai pizd asa.?Asadar au ales un mos care practic sta rezemat pe coaiele sale.Sunt atat de mari ca el defapt nu are burta mare , ci si-a legat coaiele la brau si cu motzu in fata, de aici si iluzia cum ca ar avea burta mare.
Am si eu un prieten, nu dam nume ca nu e frumos, care oricand ar putea face fata cu brio, in rolurile celor doua personaje prezentate mai sus.El s-o mandri cu coaiele lui ,insa ele nu se mandresc deloc cu el , ca e prea mic in comparatie cu ele.De aici rezulta si vocea lui thoriniana.Cand ma suna, imi setez volumul telefonului la minim si niciodata nu fac greseala de a-l pune pe speaker, pentru a nu-mi sparge difuzorul telefonului.De fiecare data cand ploua cu tunete zic in mintea mea:"ia uite ma iar are orgasm asta.".Odata la dusuri, am facut schimb de experienta si ne-am socat unul pe altul, el mi-a zis "mama ce pula mare ai !" iau eu i-am raspuns "ma tu ai trei puli ?"
Iar lucrurile mari se tin in invelisuri pe masura.Daca s-ar gasi o alta utilitate a scrotului decat cea de a sustine coaiele, acesta ar fi :sac de dormit, sacosa de carat la piata,pelerina de ploaie sau pentru implant de piele in cazul in care o balena are arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului.
La final am tras singur urmatoarele concluzii.E normal ca cei cu coaie mari sa aiba vocea groasa si puternica,iar cei cu coaie mici sa o aiba subtire.Cand o sa auziti pe unu cu voce subtire , zicand ca are coaie mari , e clar ca minte.Iar intr-un stat in care vocea poporului e puternica e de la sine inteles ca acel popor e detinator de megacoaie.

6 comentarii:

dude spunea...

:)))))))))))))))) foarte tare articolul. saptamana asta si tu si fantozi ati bagat articole super amuzante :))))))

John Pilaw spunea...

pai nah el poeto tre sa tina pasul cu el doctore :))

John Pilaw spunea...

bonus , sa intri la diverse chestii sa vezi ce se mai intampla pe la munca la mine :))

Dr. Fanto Fart spunea...

Despre Mos Craciun se mai spune ca are si floci in cur. Oricum, foarte bune explicatia cu vocea lui atat de groasa...

miky spunea...

asa e cum spui toti zic ce tare esti in coaie dar nimeni nu se gandeste ce este intre ele mai putin femeile care ele daca aud se si gandesc la cat e de mare este

miky spunea...

da buna chestia cu mos craciun dar la traistariu s-a gandit cineva?