mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: De la Platon la Ion - filosofii pe muchie de cutit (despre "iubirea ionica")

marți, 8 februarie 2011

De la Platon la Ion - filosofii pe muchie de cutit (despre "iubirea ionica")


Daca in prima parte am palavragit despre marele filosof Platon si despre iubirea platonica, in acest articol vom descoperi o noua forma de iubire.Este vorba despre tipul de iubire denumit sugestiv iubire ionica.
Spre deosebire de iubirea platonica, care se caracteriza prin lipsa sexului cu desavarsire, iubirea ionica presupune ca pe langa prietenie si dragoste sa existe si sex.E ca atunci cand te duci la Mec si in loc de un meniu normal primesti pe cel extra fara a da un ban in plus.Cine ar refuza asa ceva?!
De ce sa suferi doar asa, ca vrea Platon si doar sa mirosi si sa salivezi dupa "savarina", cand Ion te indruma si te incurajeaza sa bagi botul in ea.
De la inceputuri si pana in prezent acest tip de iubire, de relatie, a cunoscut numeroase schimbari de forma si  fond.Practic atunci cand a luat nastere, iubirea ionica , insemna prietenie si sex.Preluand elemente din vanatoare, ca adulmecarea, focalizarea se gaseau posibile partenere pentru a incepe o frumoasa relatie de tip ionic.Insusind de la Platon tehnica dialogului, lasandu-l putin sa fiarba pana da in clocot si se formeaza aburii, relatia isi incepea scurtul drum catre inima amorezatei.Apoi pentru a se evita vreo vizita neasteptata din partea lui Cupidon, nevinovata era lasata cu ochii in soare chiar si atunci cand era intuneric afara.Se aplica celebra metoda de bataie "dai si fugi".Adaptata la situatia noastra, se dadea de cateva ori la buci, preferandu-se atingerile cat mai putine,doar asa cat sa tii de fund sa nu fuga.De asemenea platouasul de cuvinte dulci era cam sarac si de cele mai multe ori se servea rece.
Mai tarziu, probabil in urma incantatiilor si a blestemelor, Cupidon si Sfantu' au decis sa intervina si sa dea putina culoare relatiei ionice.Asadar cand lumea iti era mai draga, iti luai in acelasi timp o sageata in cur si o carata dupa ceafa, de nu stiai ce ti s-a intamplat.Intre prietenie si sex isi facura loc dragostea si sentimentele profunde.In acest moment barbatul avea dragoste nu doar in pelvis si in penis ci si in adancul inimii.Futaiul era acum o poezie a lui Eminescu cantata pe ritmuri de rumba iar relatia ionica in sfarsit era apreciata si de catre partea feminina. Insa pana cand isi doreau acestea.Astfel ca cel ce pornise la incepuri la vanatoare, devenise vanat. Mai tot timpul ajungand intr-o groapa intunecata dar nu foarte adanca, pentru ca de fiecare data a avut puterea de a se ridica de acolo si a de a se vindeca lingadu-si ranile(unii probabil practicand si autofelatia sau masturbarea de tip "scoatere din cacat").
Ce nu stiu multe e ca atunci cand te ridici, esti in picioare, cu privirea inainte, ceea ce inseamna ca te gandesti la viitor, si cu fundul inapoi, ceea ce inseamna ca nu-ti pasa de trecut.
Asadar relatia ionica este relatia care te pregateste pentru luptele grele, cea care te face un zeu si tot cea care te tranteste de nu te vezi.Este ca o samanta din cea mai frumoasa floare, care se va dovedi ca defapt e o terifianta planta carnivora.
Intrebarea mea pentru tine este: esti pregatit pentru asa ceva ?

2 comentarii:

Dr. Fanto Fart spunea...

Nu stiu de ce, dar cred ca Cupidon asta ar trebui expulzat din tara... El ne strica toate combinatiile.

John Pilaw spunea...

ba el nu are nicio vina , trage prost cu arcu, probabil pentru ca e bautor de bere.