mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: ics, igrec, zet

luni, 7 martie 2011

ics, igrec, zet

In viata unui barbat si/sau a unei femei, x,y si z au foarte multe conotatii.La inceput invatam ca sunt litere din alfabet, stiti voi, alea de la final carora nu le stiam ordinea.De asemenea ele pot fi coordonate, vectori sau necunoscute.Lucruri foarte interesante, daca ti-a placut matematica si ai invatat si alte lucruri in afara ca unu plus unu luati impreuna fac un cuplu de gay, iar poligonul neregulat e cel care nu are femei si practic e obligat sa se alature altui poligon asemeni lui si de a POPOsi alaturi de acesta.
Insa aceste trei litere pot inlocui cu mare usurinta foste cunoscute si aici ma refer la ecsi si exe.Teoretic vorbim de matematica aplicata pe trecutul nostru.Viata asa cum o stim noi, este o mare ecuatie cu una sau mai multe necunoscute. Problema e cate vor ramane necunoscute si in final cum vei rezolva ecuatia.
Majoritatea care au o relatie stabila in acest moment, au avut inainte de aceasta una sau mai multe relatii, fie de scurta durata, fie pe o perioada mai lunga.Unele au fost mirifice, altele mai putin.Unele au reprezentat un moment unic, altele doar o simpla etapa.Sa luam exemplul unui barbat de asemenea acest lucru fiind  valabil si pentru femei.Pentru un barbat fostele se impart in doua categorii mari si late:cele care merita o floare de ziua lor si cele care merita tot o floare, dar cu o tulpina lemnoasa si direct in cap data in oricare alta zi a anului.
Cele din urma sunt si cele care primesc cate un x, cate un y sau un z.De ce sa ne chinuim pronuntand un sir de litere ce formeaza prenumele lor, cand putem folosi o litera, una speciala, una din ultimile si cele mai nesemnificative litere ale alfabetului.Oricum tot e ceva acolo.E ca si cand ti-ai simula o lobotomie partiala, atat cat sa le uiti numele si in final sa-l inlocuiesti cu una dintre literele mai sus mentionate.
Cum atribuim fostelor/fostilor litera corespunzatoare?
Simplu... x-ul este pentru persoanele care nu meritau nici macar un cm de penis , chiar daca inima le-ai pus-o pe tava.In anotimpul alb, x-ul este inlocuit de numele real, scris pe zapada cu litere de aur, produse de proprii rinichi si stocate de vezica.
Y-ul l-am pastrat pentru persoanele care au meritat totul, insa ti-au lasat un gust amar, chiar daca tu ti-ai depasit conditia umana.Iar acest gust nu dispare nici cu pasta de dinti si nici cu apa de gura.Poate doar cu gaz, sa-l torni pe tine si sa-ti dai foc(nu incercati asa ceva acasa, doar nu vreti sa explodeze tot blocul ).Iar litera z este pentru persoanele carora le-ai dat tu papucii si totodata pentru fuck buddies.In conluzie z este pentru persoanele care nu te-au dezamagit niciodata si mereu se vor gandi la tine ca la un magar sau ca la o bucata de carne ce se intareste numa' cand aude de cel mai neobisnuit si controversat organ si anume pizda.
In final am pastrat cateva vorbe de duh pentru toti cei care au fost si oameni la un moment dat.Dragostea si viata nu sunt controlate de nimeni, dar sunt influentate de catre genul opus.Preferabil este sa aveti parte de un singur x, asa cat sa simtiti ca aveti suflet in voi si mai multi de y si o caruta de z pentru ca viata e frumoasa iar experienta de viata si mai frumoasa.


Bafta la smecheri si smecherite.



4 comentarii:

vlasce spunea...

filozofie pe felie...

John Pilaw spunea...

si tine minte , in clasa a 12 a , nu suportam filosofia.dar cu timpul mi-a devenit draga :))

vlasce spunea...

observ. acum o mananci cu paine, la orice ora a mesei. daca te-ar vedea profa ta de romana din liceu, s-ar uda toata. daca la versurile de bacovia scrise de tine pe caiet a avut doar un singur orgasm (foarte mare, ce-i drept), acum ar avea zeci de orgasme multiple. cum spunea si marele critic...

John Pilaw spunea...

:))))))), ala tot spunea acolo , si eu tot nu am aflat ce