mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: About food that blocks your cock...

duminică, 25 iulie 2010

About food that blocks your cock...

In acest articol voi lasa in culise alcoolul si dragostea si voi tasta despre mancare,fiindca la urma urmei urmelor urmate mancarea este cea care ne tine in viata(pentru o viata sanatoasa a nu se  consuma mancare, alcool si dragoste in cantitati nesimtite).
Eu sunt un gurmand de felul meu, imi place sa mananc aproape orice fel de mancare si absolut orice daca contine si carne.Imi place ceafa la gratar, vita, pui, frigarui, mancaruri din carne tocata gen mici si alti derivati.Am mare noroc ca stomacul meu e din kevlar ca altfel ulcerul care s-ar fi instalat ar fi facut si el un ulcer mai mic si probabil ulcerul ar fi fost atat de mare ca si cel mai mare crater de vulcan ar fi zis "toata stima".
Dar si cand esti cel mai mare gurmand trebuie sa respecti "codul gastronomic".Trebuie sa stii cum sa combini mancarurile ca sa nu ajungi sa spui "ba o viata am avut si pe asta am mancat-o si pe urma am cacat-o" atunci sa vezi viata de cacat.
Inca din timpul "marii pussyade" cand fiind adolescent dupa pasarici salivam(mai tarziu "dupa" s-a transformat in "pe") am invatat ca pentru a avea sanse sa impresionezi domnisoara si mai tarziu sa o impresionezi mai adanc, trebuiesc evitate anumite mancaruri.Este vorba despre mancarurile care prin compozitia lor odata consumate au o putoare deosebita, este putoarea care iti blocheaza cucu( cock block).Printre ele amintim in special mancarurile facute din carne tocata gen salam , carnati, mici , chiftelute , parjoale, musaka, care dupa ce sunt consumate si ragaite put la fel, adica toate put a carnati.Degeaba spui ca ai mancat diversitati, dupa ce ai ragait esti catalogat drept mancator de carnati iar mirosul asta se pune intre pula si pizda si acolo ramane.Poti sa mesteci cate trei pachete de orbit, sa mananci tuburi de pasta de dinti, sa-ti dai cu Armani in gura,odata ce ai eliberat balaurul pe gura s-a terminat smecheria.
Si nu pot sa-mi explic cum se intampla, ca de fiecare data cand aveam o intalnire, indiferent ca era vorba despre prima intalnire sau a zecea, pentru cina aveam pregatit ori chiftelute, ori parjoale , ori peste, care au un continut ridicat de usturoi si pe care eram nevoit sa le refuz politicos pentru ca stiam care sunt efectele,carne tocata+usturoi+ceva cu acid=ochii ei se inroseau, narile ii sangerau, dintii ii cadeau
Nu-mi ramanea de facut altceva decat sa mananc juma de franzela cu unt si muraturi si eventual doar garnitura de pe langa si sa plec fericit la intalnire.Iar mancarurile astea diabolice ca nu stiu daca pot sa le zic altfel, iti provoaca si cele mai urat mirositoare ragaituri si care au setat timpul de actiune la cateva zeci de secunde si asta e cel mai enervant lucru.In astfel de momente iti doresti sa fie posibil un schimb gura-cur, pentru ca este dovedit stiintific ca un om poate tine mai mult o basina decat o ragaitura in el.Dar asa e cand mananci carne,orice fericire cere sacrificii.
Sfat pentru cei care mananca cele amintite mai sus si au intalnire:cand beti cola sau bere sau ceva carbogazos nu faceti altceva decat sa treziti balaurul din voi si automat el va cauta sa iasa cat mai repede, cat mai des si exact cand va asteptati mai putin.Asadar cand vorbiti cu fata, distanta gura ta-nasul ei sa fie mai mare, nu ragaiti in jos sau peste umar pentru ca ragaitura e ca un bumerang,singura metoda contraceptiva e sa ragaiti in sticla atunci cand duceti sticla la gura si beti din ea sau sa va gasiti o persoana cu care sa fi stat destul timp cat sa va permita si izbucnirile animalice.
Oricum noi barbatii ar trebui sa ne consideram norocosi ca femeile nu prea consuma mancaruri puturoase sau daca o fac,ele consuma moderat si cum lor nu prea le sta in fire sa ragaie nu o sa simtim brizele,asta ne-ar mai fi trebuit o alta gura de canal cand cu greu o suportam pe a noastra iar o alta binecuvantare e ca pula nu are aceeasi structura moleculara precum carnea tocata ca ne-am fi luat adio de la the best job ever(blow job what else).

                                                MANCATI SANATOS !!!


4 comentarii:

Dr. Fanto Fart spunea...

buna asta. totusi eu sunt de parere ca ragaitura si basina trebuiesc date in orice circumstante, oricand, oriunde, si fara inhibitii. problema este ca fetele nu prea accepta asa ceva, deoarece ele sunt niste delicate, care in viata lor nu au ragait, nu s-au basit, si mai mult...nu s-au cacat nici macar odata. faza nasoala este ca noi, baietii, atunci cand ne abtinem de la aceste practici care fac parte din viata noastra de zi cu zi (sau de minut cu minut, in foarte multe cazuri) insemna ca facem un mare mare compromis pentru o bucata de pizda, pizda despre care nu ai nici o garantie ca e rasa (sau ma rog, periuta... e ok si asa) sau spalata. si iti dai seama ce iese atunci cand tu vii cu ragaitura de la mici, iar ea vine cu mirosul de branza? singura consolare va veni numai de la aprozar, printr-un chil de rosii.

dude spunea...

genial comentariul lui fantozi :)))))))))) poate cel mai bun articol de pana acum!

Dr. Fanto Fart spunea...

ala cu adam si eva mi se pare cel mai tare, dar nici asta nu este mai prejos...

Anonymous spunea...

=)))