mocanu.ionut@gmail.com Ganduri de digerat...: De ce sa iubim femeile? (soft version)

vineri, 10 decembrie 2010

De ce sa iubim femeile? (soft version)

Cum adica de ce sa iubim femeile?Ce intrebare mai e si asta?E simplu...sa iubim femeile pentru ca sunt cel mai minunat lucru de pe pamant.Frumusetea feminina am observat-o de cand eram mic.Cand toti isi doreau animalute simpatice sau floricele frumoase sa creasca, eu imi doream o fata.De ce?
Sa zicem ca de mic vroiam sa ma pregatesc pentru ce e mai rau.Nu in sensul ca femeia ar fi un lucru rau, pentru ca dintre toate inaripatele de pe acest pamant, ea este un inger.Deschizand o paranteza, la un moment dat intr-un moment de tandrete, ingerul mascul catre ingerul femela:"Stii iubita mea?Tu esti cea mai frumoasa femeie din Rai!"
Acum sa revenim la lucrurile care ne intereseaza cu adevarat, mai ales pe noi barbatii.Stie careva si aici ma refer la ambele sexe, cum aleg spermatozoizii sa devina femei? Exista fel si fel de studii, dar parerea mea si doar ea conteaza, e urmatoarea : in timp ce are loc actul sexual,oo-le barbatului se infierbanta ca plita.Spermatozoizii barbatului, cei care prin natura lor denota masculinitate, se vor ingramadi ca in statia de metrou de la Unirii si de cele mai multe ori doar unul si reuseste, sa ia metroul asa pentru vreo 9 luni de zile.Dar acel spermatozoid din gramada de baieti de baieti, va face un lucru regretabil.El practic dintr-un spermatozoid mascul feroce, devine un spermatozoid gay, iar acesta din urma in final devine femeie.
Mai jos puteti observa o schema pentru a intelege mai usor cum stau lucrurile cu adevarat:


                               MASCUL----->GAY----->FEMEIE


De ce mai iubim femeile? Pentru faptul ca niciodata nu sunt gata la timp.Tot timpul trebuie sa asteptam dupa ele... dar le asteptam in liniste si cu rabdare pentru ca nu ne dorim sa le suparam si sa li se formeze riduri pe acele chipuri angelice.Stau si ma gandesc, daca ele au obiceiul sa intarzie atat de mult, de ce nu si-au intarziat si venirea pe acest pamant? Ele practic intarzie si la propria nastere.E nevoie sa vina cineva dupa ele, ca altfel cu siguranta cineva le-ar fi suportat mai mult de 9 luni.
Iubim femeile pentru ca sunt pricepute atat la decoratiunile interioare cat si la cele exterioare. Baga in inimile barbatilor ace, bolduri si spini, iar la exterior niste coarne de cerb de toata frumusetea. Practic cu asa coarne barbatii risca sa fie violati de caprioarele din padure.Cu alte cuvinte acestea devin homofile, deoarece coarnele tale spun " nu sunt fraierica, sunt idolul la capre".
Si nu in cele din urma, iubim femeile pentru ca ele ne completeaza, ne ajuta sa ne ducem numele mai departe, asta pana cand unul dintre spermatozoizii tai, se gandeste sa devina gay. Ele sunt soarele pe timp de noapte si luna cand e zi.Indiferent de ce soarta ne asteapta pe fiecare dintre noi, intotdeauna vom sfarsi prin a le iubi fie ca merita sau nu.

3 comentarii:

Anonymous spunea...

asta a fost caterinca

Dr. Fanto Fart spunea...

Nu stiu de ce, dar eu merg pe ideea ca iubim femeile fiindca sunt detinatoare de pizda. Daca erau apizdate, atunci, probabil, ca eram ca spartanii, adica gay. Pai de ce am iubi o femeie, daca nu ar avea pizda, cand putem sa iubim un seaman de al nostru, cu care putem vedea un meci in liniste, cu care putem bea o bere in liniste, si care nu comenteaza absolut nimic atunci cand facem laba?

Asa ca, in concluzie, sunt de parere ca sufletul femeii ar trebui sa isi schimbe denumirea, si sa se numeasca pizda. Exact ca in schema de mai jos.

Femeie = Suflet -- > Pizda

Boxvio spunea...

sal vrei sa faci schimb de link cu http://ascultamuzica2010.blogspot.com/